Vinzzent

Voor Vinzzent is het leven op dit moment één grote Droomwereld.
Hij won een Buma NL Award is één van de meest geboekte artiesten en kreeg eind vorig jaar live tijdens de uitzending van Serious Request een gouden plaat overhandigd voor zijn single Dromendans.

Vinzzent zoon van een Nederlandse moeder en Indische vader was vanaf jonge leeftijd al bezig met muziek en vastbesloten zijn ‘Dromen’ na te streven. Hij had een professionele opname studio in Tilburg en was vaste technicus van o.a. Rob de Nijs. De basis van het werken achter de schermen gaf hem de ‘drive’ voor zijn grootste passie te gaan; zingen. Rob introduceerde Vinzzent tijdens zijn jubileumconcert in Carré en reikt zijn eerste studioalbum uit.

Vinzzent scoort een aantal bescheiden hitjes, maar speelt zich echt in de kijker met zijn zomerhit ‘Dansé, Dansé’. In 2009 behaalt Vinzz’ zijn eerste top-10 hit met ‘Alles wat ik hebben wil’. Na en passant nog even de publieksprijs binnen te tikken bij het Nationaal Songfestival, krijgt hij een BUMA NL Award voor beste videoclip en wordt zijn single ‘Dromendans’ een enorme hit. Hij scoort hiermee zelfs een gouden plaat, die hem wordt uitgereikt door 3FM DJ Sander Lantinga, live tijdens TV opnames van Serious Request. Met ruim 200 optredens behoort Vinzzent tot één van de meest geboekte artiesten van het land.

Vinzzent & Henk Dissel – Proost!

Meer van Vinzzent en Henk Dissel

Vinzzent – 1 kus van jou

Meer van Vinzzent

Vinzzent – 1 kus van jou

Vinzzent – Alles Komt Goed

Vinzzent – Alles wat ik hebben wil

Vinzzent – Dat je trots bent op mij

Vinzzent – De liefde leeft in mij

Vinzzent – Dromendans

Vinzzent – Dromendans

Vinzzent – Goodbye, Ciao, Ciao

Meer van Vinzzent

Vinzzent – Groen wit blauw geel rood

Vinzzent – ik ben verliefd

Vinzzent – Liefde

Vinzzent – Liefde

Vinzzent – Niet te doen

Meer van Vinzzent

Vinzzent – Wat een Wonder

Vinzzent – We zijn er bijna

Vinzzent – Zomerdromen